ABOUT US

Ανακάλυψα το πάθος μου για την σωματική άσκηση από τα πρώτα χρόνια της ζωής μου όταν μυήθηκα στον μαγικό κόσμο της ενόργανης γυμναστικης..

Έκτοτε απορροφήθηκα σε αρκετά αθλήματα ανακαλύπτοντας πως καθένα είχε να μου προσφέρει κάτι μοναδικό.. όλα αποτελούσαν μια νέα δοκιμασία – πρόκληση για το σώμα και το νου..

Αυτό το ταξιδι εξερεύνησης με οδήγησε αρχικά να σπουδάσω στη Γυμναστική Ακαδημία και στη συνέχεια να μαθητεύσω δίπλα σε καταξιωμένους δασκάλους από διάφορα μέρη του κόσμου μελετώντας σε βάθος μεθόδους άσκησης και ελέγχου του ανθρώπινου σώματος όπως Yoga, Pilates, Martial Arts, Handbalancing, Calisthenics, Breathing & Meditation..

Με όραμα να μοιραστώ τον ενθουσιασμό και τη γνώση μου για την σωματική άσκηση δημιούργησα το BodyChallenge Gym..ένα περιβάλλον όπου κάθε ασκούμενος θα μπορεί να βιώσει μία εμπειρία γεμάτη ερεθίσματα και προκλήσεις που θα τον εξελίξει σωματικά και πνευματικά..

If it doesn’t t challenge you..it doesn’t change you..

Our commitment

Community

Προτεραιότητα μας είναι να δημιουργούμε αυθεντικές και ειλικρινής σχέσεις με τον κάθε ασκούμενο ξεχωριστά. Δίνουμε έμφαση στο ομαδικό πνεύμα και και τον αλληλοσεβασμό!

Positive energy

Αναγνωρίζουμε την αξία της θετικής διάθεσης και προσπαθούμε να τη μεταδώσουμε! Στόχος μας να κάνουμε την κάθε προπόνηση μοναδική! Αγαπάμε την δουλειά μας γιατί είναι συναρπαστική!

Quality

Επενδύουμε σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, επιμορφώνουμε διαρκώς τους γυμναστές μας ώστε να είναι οι καλύτεροι προπονητές στο τομέα τους, εστιάζουμε στην προσωπική μας ανάπτυξη επιδιώκοντας την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Professionalism

Οι προπονήσεις μας είναι σχεδιασμένες σε επιστημονικά πρωτόκολλα ετήσιας περιοδικότητας ώστε τα μέλη μας να κατακτούν άμεσα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι προπονητές μας είναι σε θέση να παρέχουν παραλλαγές ασκήσεων τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους ασκούμενους.

Health & Safety

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε ένα ασφαλές και καθαρό περιβάλλον και προσδοκούμε από όλους να σέβονται και να λειτουργούν σύμφωνα με τον κανονισμό του Γυμναστηρίου.

Values

Είμαστε πάντα παρών για όλους! Σεβόμαστε και εκτιμούμε τη διαφορετικότητα και προσκαλούμε όλους να ζήσουν την εμπειρία του BodyChallenge.

OUR TEAM

απαρτίζεται από επιτυχημένους γυμναστές που αναλαμβάνουν να σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου.

Το Body Challenge  διαθέτει 2 ανεξάρτητους πλήρως εξοπλισμένους χώρους (Lycabettus Gym & Neapoli Gym) σε πολύ μικρή απόσταση μεταξύ τους και προσφέρει προγράμματα γυμναστικής σε  Small Groups & Personal Training, όπως  Cross Training, CalisthenicsBoxing και Pilates .

Με τη δική σας στήριξη και εμπιστοσύνη συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε αναγνωρίζοντας την ανάγκη σας για ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές υπηρεσίες.

TRAINERS

Δημητρης Κωστοπουλος

Owner, Trainer

Ο Δημήτρης Κωστόπουλος είναι ιδρυτής και ενεργό μέλος του Body Challenge Gym. Ασχολείται με τον αθλητισμό από την ηλικία των 5 ετών, όταν ξεκίνησε Ενόργανη Γυμναστική στην ομάδα του Παναθηναϊκού όπου αποτέλεσε μέλος της αγωνιστικής ομάδας. Στη συνέχεια το ενδιαφέρον του προσέλκυσε ο χώρος της Πυγμαχίας όπου ασχολήθηκε για 10 έτη ως αθλητής του Αριστοτέλειου γυμναστικού συλλόγου.

Η αγάπη του για τη γυμναστική τον οδήγησε χωρίς δεύτερη σκέψη το 1998 στο τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών από όπου και αποφοίτησε με ειδικότητες στη πυγμαχία και στο θαλάσσιο σκι.

Ενθουσιασμένος με τη γνώση και τη συνεχή εξέλιξη παρακολούθησε μονοετή κύκλο σπουδών ιδιωτικής γερμανικής σχολής με εξειδίκευση στο Personal Training το 2008. Διδάχτηκε τη μέθοδο Pilates στο studio “Corpus Ray” της καταξιωμένης δασκάλας Ευγενίας Παπαδοπούλου που εκπροσωπεί τη σχολή Power Pilates της Νέας Υόρκης το 2013.

Διψασμένος για ένα εναλλακτικό τρόπο ζωής και άσκησης μυήθηκε στις ασκητικές πρακτικές της “Hatha Yoga” μετά από 500 ώρες διεθνούς αναγνωρισμένης εκπαίδευσης (Yoga Alliance) στο “Ghyta Yoga” School με τον εξαιρετικό δάσκαλο Μιχάλη Φιλίνη.

Ένθερμος υποστηρικτής της ολιστικής προσέγγισης του ανθρώπου παρακολουθεί τις εξελίξεις και συμμετέχει σε σεμινάρια και workshops με θέμα την προπονητική, την αποκατάσταση τραυματισμών, τη διατροφή και το διαλογισμό. Δάσκαλοι και εμπνευστές του ήταν ο Μιχάλης Φιλίνης(Yoga), Ido Portal(Movement Culture), Yuval Ayalon(Handbalacing), Sainaa(London School of Handbalancing & Acrobatics), Γιώτα Φασουλή(Power of Mind), Radha Warrell(Asthanga Yoga).

Από το 2015 διδάσκει κυρίως μαθήματα Calisthenics, Gymnastics, Hand Balancing, Movement.

Αγγελικη Γιαννουλη

Trainer

Η Αγγελική ξεκίνησε από μικρή ηλικία την ενασχόληση της με τον αθλητισμό κάνοντας πρωταθλητισμό στην ενόργανη γυμναστική κατακτώντας πανελλήνια πρωταθλήματα σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο. Έχει ασχοληθεί σε προσωπικό επίπεδο με το μπαλέτο, τον σύγχρονο χορό και το beach volley.

Είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το ΤΕΙ Πειραιά και έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα. Είναι πιστοποιημένη yoga instructor έχοντας ολοκληρώσει το εκπαιδευτικό Vinyasa Yoga 200h στη σχολή House of yoga του Σάββα Γιάντση (πιστοποιημένη από τον διεθνή οργανισμό Yoga Alliance) καθώς και σε Aerial yoga 30h από τη σχολή Grafts Hellas. Επίσης συμμετέχει ενεργά σε συνέδρια καταξιωμένων δασκάλων Yoga και Aerial Yoga.

Η Αγγελική είναι μέλος της ομάδας του Body Challenge Gym από το 2020 μεταδίδοντας  τον ενθουσιασμό και την πολυετή εμπειρίας της στις Στηρίξεις(arm balances) & την Κινητικότητα (flexibility/mobility).

Αλεξης Κωστας

Boxing Trainer, Trainer

Ο Αλέξης ξεκίνησε την ενασχόληση του με το άθλημα της πυγμαχίας από την ηλικία των 12 ετών στον “Αριστοτέλειο” αθλητικό σύλλογο Πυγμαχίας με προπονητή τον μεγάλο δάσκαλο Γιώργο Ιωαννίδη (μέλος της Ολυμπιακής Ομάδας στη Σεούλ).

Σε ηλικία 15 ετών έλαβε μέρος στον πρώτο του επίσημο αγώνας επικρατώντας με knock out. Συμμετείχε συστηματικά σε ερασιτεχνικούς αγώνες πυγμαχίας μέχρι την ηλικία των 20 ετών, ενώ στη συνέχεια διακρίθηκε στην επαγγελματική κατηγορία. Έχει λάβει συνολικά μέρος σε 40 αγώνες (32 ερασιτεχνικούς, 8 επαγγελματικούς μετρώντας 38 Νίκες – 1 Ισοπαλία – 1 Ήττα).

Διδάσκει πυγμαχία από την ηλικία 20 ετών έως και σήμερα στο σύλλογο που τον ανέδειξε σαν αθλητή, δίπλα στον αγαπημένο του Δάσκαλο! Επίσης έχει συνεργαστεί με διάφορα γυμναστήρια στον τομέα της Πυγμαχίας.

Ο Αλέξης είναι μέλος της ομάδας του Body Challenge Gym από το 2020 μεταδίδοντας την αγάπη του και τον ενθουσιασμό του για την πυγμαχία.

ΚΕΛΛΥ ΜΑΓΝΗΣΑΛΗ

Trainer

Highly educated and skilled health sciences professional specializing in athletic health care. He works with coaches, doctors, and physical therapists. On a typical day, the roles and responsibilities of an athletic trainer include: Providing athletic training services.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΡΛΗΣ

Trainer

Ο Γιώργος από μικρή ηλικία έδειξε μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό και την κίνηση και αυτό τον ώθησε να ασχοληθεί με διάφορες δραστηριότητες όπως τον στίβο, τον χορό, το χαντμπολ και κυρίως το ποδόσφαιρο. Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ (Επιστήμη Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού) του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Μετά τις σπουδές του στράφηκε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην μελέτη της φυσιολογίας, της ανατομίας, της βιομηχανικής, της ψυχολογίας και της αποκατάστασης τραυματισμών παρακολουθώντας σεμινάρια από αναγνωρισμένους οργανισμούς όπως το EXOS, το Anatomy in Motion και το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια. Έχει εργαστεί ως γυμναστής φυσικής κατάστασης και αποκατάστασης τραυματισμών αναλαμβάνοντας αθλητές υψηλού επιπέδου δίπλα σε εξαίρετους φυσιοθεραπευτές, ιατρούς και γυμναστές. Πιστεύει ότι οι άνθρωποι μπορούν να καταφέρουν σπουδαία πράγματα όταν έχουν την υποστήριξη που χρειάζονται και για αυτό δίνει μεγάλη έμφαση στην ψυχολογία και στο χτίσιμο προσωπικών σχέσεων με τους ασκούμενους.

Aντωνης Βασιλακης

Trainer

Ο Αντώνης ήρθε σε πρώτη επαφή με το χώρο του αθλητισμού μέσω του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης σε ηλικία 8 ετών. Στην επόμενη εξαετία η αγάπη του προς το ομαδικό πνεύμα και τον αθλητισμό του απέδωσαν ηγετικό ρόλο στην ομάδα του αθλητικού συλλόγου Νήαρ Ήστ.

Στην ηλικία των 16 ετών η θέληση του να βιώσει την ποικιλία νέων αθλητικών δεξιοτήτων τον οδήγησε στην ενασχόλησή του με το άθλημα του δεκάθλου, όπου και για μια τετραετία αποτέλεσε μέλος στον Γ.Σ. Νίκη Βύρωνος και Γ.Σ. Τρικάλων.

Στο 21ο έτος της ηλικίας του και θέλοντας να διευρύνει περισσότερο τους αθλητικούς του ορίζοντες συνέχισε την πορεία του στον αγωνιστικό χώρο με το άθλημα της ελληνορωμαϊκής πάλης, ως μέλος του Αθλητικού Παλαιστικού Συλλόγου Τρικάλων για δύο χρόνια.

Από το 2016 έως και σήμερα προπονείται συστηματικά στο άθλημα της άρσης βαρών και του δυναμικού τριάθλου.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με ειδικότητα στον Κλασσικό Αθλητισμό.

Κατά τη διάρκεια των ακαδημαϊκών του ετών διοργάνωσε το πανεπιστημιακό πρωτάθλημα ελληνορωμαϊκής πάλης στα Τρίκαλα με την καθοδήγηση του διευθυντή της σχολής προπονητών πάλης της γενικής γραμματείας αθλητισμού Νικόλαο Τσιακάρα.

Επίσης είναι κάτοχος πτυχίου Ναυαγοσωστικής και πρώτων βοηθειών από την Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής.

Ο Αντώνης είναι μέλος της ομάδας του Body Challenge Gym από το 2021 καθοδηγώντας τους ασκούμενους σε ομαδικά και ατομικά προγράμματα Cross Training, Functional & Weight Lifting.

Αντρεα Ασημωση

Trainer

Η Άντρεα υπήρξε επί σειρά ετών αθλήτρια της υδατοσφαίρισης σε αγωνιστικό επίπεδο στις ομάδες του Πανιωνίου και του Ηλισιακού κατακτώντας πολλές διακρίσεις στις κατηγορίες νεανίδων και γυναικών.

Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ (Επιστήμη Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στη κολύμβηση.

Έχει εξειδικευτεί στο Personal & Group Training από την ιδιωτική σχολή I.A.F.A. College, στην προπόνηση Τριάθλου από την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και είναι πιστοποιημένη καθηγήτρια Pilates Mat και Reformer από τον εκπαιδευτικό οργανισμόA.F. Studies. Επίσης είναι κάτοχος αναγνωρισμένου πτυχίου Ναυαγοσωστικής και πρώτων βοηθειών.

Η Άντρεα είναι μέλος της ομάδας του Body Challenge Gym από το του 2017 καθοδηγώντας τους ασκούμενους σε ομαδικά και ατομικά προγράμματα  Cross Training, Functional, Weight Lifting, Pilates Mat και Reformer. 

Αλεξια Γκερασιμ

Trainer

Η Αλεξία υπήρξε επί σειρά ετών αθλήτρια στίβου στην ομάδα του Πανελληνίου Γ.Σ. κατακτώντας πολλές διακρίσεις σε αγώνες ταχύτητας (60μ.-100μ.-200μ.) και στη σκυταλοδρομία.

Είναι πτυχιούχος bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Aegean College και κάτοχος πιστοποίησης Personal Training από την ιδιωτική σχολή National Academy of Sports Medicine όπου εξειδικεύτηκε σε Functional, Bodyweight & Cross Training.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείτε ενεργά με το CrossFit και το άθλημα του Kick Boxing.

Η Αλεξία είναι μέλος της ομάδας του Body Challenge Gym από το 2021 καθοδηγώντας τους ασκούμενους σε ομαδικά και ατομικά προγράμματα Cross Training & Functional.

ΜΑΡΙΟΣ ΛΑΖΑΡΗΣ

Trainer

Ο Μάριος ξεκίνησε από μικρή ηλικία την ενασχόληση του με την Καλλισθενική γυμναστική και μεγαλώνοντας συμμετείχε επί σειρά ετών ως αθλητής σε πανελλήνιο επίπεδο.

Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ (Επιστήμη Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με ειδικότητα στη Ειδική Φυσική Αγωγή και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Καλλισθενικής γυμναστικής.

Επιπρόσθετα κατά τη διάρκεια της ακαδημαϊκής του πορείας έλαβε μέρος στο πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών Erasmus παρακολουθώντας μαθήματα για ένα εξάμηνο στο τμήμα Sports Science του University of Derby της Αγγλίας.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείτε ενεργά με τη προπονητική της Καλλισθενική γυμναστικής διευρύνοντας συνεχώς τις γνώσεις του.

Ο Μάριος είναι μέλος της ομάδας του Body Challenge Gym από το του 2021 καθοδηγώντας τους ασκούμενους σε ομαδικά και ατομικά προγράμματα Calisthenics, Cross Training και Functional.

Γιαννης Προδρομου

Trainer

Ο Γιάννης έχει μακρά πορεία στον χώρο των ατομικών σπορ σε επίπεδο πρωταθλητισμού και μη. Μετά από μία 10ετία στην αγωνιστική κολύμβηση, οι πολεμικές τέχνες κέρδισαν το ενδιαφέρον του και συγκεκριμένα το TAE KWON DO και το MUAI THAI.

Στη συνέχεια ασχολήθηκε ως αθλητής για 7 συνεχόμενα έτη με το Cross Fit, μέχρι να καταλήξει στη μεγάλη του αγάπη… την Καλισθενική Γυμναστική! Διδάσκει Calisthenics τα τελευταία 4 έτη ενώ συνεχίζει να εξελίσσει την προπονητική του μεθοδολογία μέσα από την καθημερινή προσωπική πρακτική και μελέτη!

Ο Γιάννης είναι μέλος της ομάδας του Body Challenge από το 2019 καθοδηγώντας αρχάριους και προχωρημένους ασκούμενους σε αυτό το τόσο ιδιαίτερο και δημοφιλές είδος γυμναστικής, το Calisthenics.

Κωνσταντινα Φουκη

Physiotherapist

Η Κωνσταντίνα είναι πτυχιούχος Ι.Ε.Κ. φυσιοθεραπείας και έχει εξειδικευτεί στις μεθόδους Σουηδικής & Λεμφικής Μάλαξης, Αθλητικής Μάλαξης, Ρεφλεξιολογίας, Traditional Tai Massage, Trager Approach Technique.

Είναι πιστοποιημένη καθηγήτρια Clinical Pilates, Pilates Mat &  Reformer από τον εκπαιδευτικό οργανισμό Wellness Physio Pilates.

Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια κλινικής Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης και Θεραπευτικής Μάλαξης & Κινησιοθεραπείας και έχει πραγματοποιήσει την πρακτική της άσκηση στο φυσιοθεραπευπήριο «Αλέξανδρος Μπλέτσας».

Είναι επίσης απόφοιτος του τμήματος Θεολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως manual therapist.

Η Κωνσταντίνα είναι μέλος της ομάδας του Body Challenge Gym από το 2021 προσφέροντας υπηρεσίες Αθλητικής Μάλαξης (Sports Massage)  στους ασκούμενους.

Αναστασια Κοντογιωργου

Trainer

Η Αναστασία από μικρή ηλικία ξεκίνησε τον αθλητισμό, κάνοντας πρωταθλητισμό στην Ενόργανη Γυμναστική και το Τραμπολίνο. Από το 2001 έως σήμερα είναι αθλήτρια του Βόλεϊ σε ομάδες όπως ο Πανιώνιος, Μίλωνας και Ευρυάλλη.

Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ (Επιστήμη Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού) του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας με δύο ειδικότητες (Βόλεϊ και Αθλητική Οργάνωση & Διοίκηση). Επίσης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην “Άσκηση και Ποιότητα Ζωής” από το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Είναι πιστοποιημένη καθηγήτρια Pilates Mat και Pilates Reformer από τον εκπαιδευτικό οργανισμό Ι.Α.F.A. College και έχει παρακολουθήσει εξειδικευμένα σεμινάρια στο ασκησιολόγιο της μεθόδου Pilates. Επίσης έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά & βιωματικά σεμινάρια με σωματοκεντρική προσέγγιση και κινησιολογία.

Η Αναστασία είναι μέλος της ομάδας του Body Challenge Gym από το 2020 καθοδηγώντας τους ασκούμενους σε ομαδικά προγράμματα Pilates Mat & Reformer και Cross/Functional. 

Ελάτε να γνωριστούμε απο κοντά!

Instagram

#bodychallenge
We ❤️ Handstands!!!🐒
Arm balances with @angel_giannouli_yoga every Tuesday..!

#gymnastics #crosstraining #calisthenics #yoga #handstands #workout #fitnessmotivation 
#fitness #gym #boxing #healthyliving #balance #strength #flexibility #movement #pilates #Reformer
Pay attention to the details🔥
This makes the experience unique..
This builds a mindset of success..

#gymnastics #crosstraining #calisthenics #yoga #handstands #workout #fitnessmotivation 
#fitness #gym #boxing #healthyliving #balance #strength #flexibility #movement #pilates #Reformer
Working on your flexibility can be fundamental for achieving your goals:
1. Hypertrophy & Strength 
2. Handstand progressions
3. Movement practice(that requires mobility)
4. Avoid injuries

#gymnastics #crosstraining #calisthenics #yoga #handstands #workout #fitnessmotivation 
#fitness #gym #boxing #healthyliving #balance #strength #flexibility #movement #pilates #Reformer
🔥3 Pillars of our Training Concept:
1. Science based workout Protocols
2. High Quality Equipment-Environment 
3. Personalized Guidance 

#gymnastics #crosstraining #calisthenics #yoga #handstands #workout #fitnessmotivation 
#fitness #gym #boxing #healthyliving #balance #strength #flexibility #kangoojumps #movement #pilates #Reformer
Never miss your DeadLifts..One of the most fundamental weightlifting movement patterns with plenty of benefits🔥

#gymnastics #crosstraining #calisthenics #yoga #handstands #workout #fitnessmotivation 
#fitness #gym #boxing #healthyliving #balance #strength #flexibility #movement
Head in Handstand🐒 with @angel_giannouli_yoga & @dimitris_bodychallenge 

#gymnastics #crosstraining #calisthenics #yoga #handstands #workout #fitnessmotivation 
#fitness #gym #boxing #healthyliving #balance #strength #flexibility #movement
Our Trainers playing around with some 
“Acro-Calisthenics” Skills..🐒

#gymnastics #crosstraining #calisthenics #yoga #handstands #workout #fitnessmotivation 
#fitness #gym #boxing #healthyliving #balance #strength #flexibility #movement #pilates #Reformer
New Project in progress..💪 

#gymnastics #crosstraining #calisthenics #yoga #handstands #workout #fitnessmotivation 
#fitness #gym #boxing #healthyliving #balance #strength #flexibility #movement #pilates #Reformer
Strength / Control / Mobility
Join our Pilates Reformer Sessions✌️ 

#gymnastics #crosstraining #calisthenics #yoga #handstands #workout #fitnessmotivation 
#fitness #gym #boxing #healthyliving #balance #strength #flexibility #movement #pilates #Reformer
Rest time..well deserved!

#gymnastics #crosstraining #calisthenics #yoga #handstands #workout #fitnessmotivation 
#fitness #gym #boxing #healthyliving #balance #strength #flexibility #movement
🔥Body Challenge Gang🔥
This Team Rocks👊..Great photo shooting today..

@dimitris_bodychallenge @andrea_assim @achi_oiko @antonis.vslks @alexia_gherasim @marios__lzrs @george_dorlis